De boeken Zijn Geleverd, We Zijn aan het Inpakken!

Gisterennamiddag werden er 5 paletten met boeken afgezet voor onze deur, nadat deze allemaal binnengedragen waren, was het al bijna donker ๐Ÿ™‚ .

Vandaag zijn we begonnen met de boeken en de brochure in de kartonnen enveloppen te steken. We hebben al een heel deel verzendklaar gemaakt, morgen doen we verder. Maar het zal met iets minder hulp zijn ๐Ÿ™‚ .

Een huis vol met dozen, enveloppen, boeken, brochures, mensen en papieren, lijstjes … Een beetje chaos momenteel, maar we geraken erdoor!

 

img_3655

img_3656

img_3663

img_3667

img_3668

img_3669

Morgen doen we verder en wordt alles opgehaald door de post. Verzendingen in Belgiรซ komen dan vrijdag aan, verzendingen naar Nederland, Duitsland, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk kunnen tot 3 dagen duren.

Maar ik kreeg deze ochtend het bericht dat het heel druk was bij de pakjesdienst en dat ze iets achter liggen met het versturen. Het kan dus eventueel ook een dagje langer duren …

Je geduld wordt beloond, nog enkele dagen en je kan het eindelijk vasthouden, doorbladeren en het lezen ๐Ÿ™‚

Comments

 1. Jeeuuujjj ๐Ÿ™‚ go-go-go

  Weet niet goed of ik moet hopen dat het er vrijdag al is of niet… een lange to-do lijst voor dit weekend… en ik vrees dat daar niet veel van gaat gebeuren als het boek hier is ๐Ÿ™‚

  1. Dag Anja,

   ik heb van jou een verkeerd adres staan in mijn lijst (denk ik). Kan jij misschien via mail even je adresgegevens doorsturen?

 2. Proficiat Frank,
  ik heb er enige tijd over gedaan alvorens dit te schrijven, maar het is een prachtig en vooral uit de praktijk geschreven boek geworden. Dit heb ik echt nodig. Je vindt stilaan her en der wat meer boeken over Permacultuur/Polycultuur/Natuurlijk tuinieren maar meestal staat er een hoop filosofisch en theoretische beschouwingen in die wel intressant zijn maar in de praktijk weinig zoden aan de dijk zetten. Het is voor de lezer van je boek m.i. direct duidelijk dat hier je jarenlange ervaring van Yggdrasil mee aan de basis ligt. Je boek gaat duidelijk veel verder dan wat we kennen van het ‘ekologisch’ tuinieren ร  la VELT (waar ik ten andere 7 jaren full-time medewerker van ben geweest in een ver verleden ๐Ÿ™‚ ). Bij het lezen van je boek voel je direct dat het hier over iets totaal anders gaat en dat kennis, inzicht en durf vereist zijn om het met alle 7 koffers en niet met vier of vijf ๐Ÿ™‚ te gaan toepassen. Je moet als het ware in staat zijn om de switch te durven maken en met de natuur mee te werken. Je boek helpt daar zeker bij. Een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *