De Prijs Ligt Vast, de Voorverkoop Start op … ?

De Prijs Ligt Vast, de Voorverkoop Start op ... ?

De laatste details worden gecheckt, morgenavond wordt alles naar de drukkerij doorgestuurd. Tijd dus om ook enkele andere openstaande zaken af te ronden 🙂 .

De prijs

Ik kreeg al vele mails binnen in mijn mailbox met deze vraag, het antwoord is: 24.95 euro.

De start van de voorverkoop

Het boek zal gedrukt en ingepakt op onze stoep staan op 12 december. Tot dan loopt de voorverkoop 🙂 .

Om je voldoende tijd te geven om het boek te bestellen, wil ik zo snel mogelijk starten met de voorverkoop. Maar ik moet hiervoor nog allerlei dingen in orde maken, daarom neem ik een beetje marge en start de voorverkoop maandag 28 november om 8u ’s morgens!

In principe zullen de boeken die besteld zijn tijdens de voorverkoop uitgeleverd worden tussen 13 december en 20 december, ruim op tijd voor de feestdagen dus. Wil je een boek bestellen voor iemand onder de kerstboom of bij het nieuwjaar vieren, of wil je jezelf trakteren op een cadeautje, aarzel dan niet. Bij de voorverkoop krijg je immers nog een bonus!

Zo, in de komende dagen volgt er nog wat extra informatie over de voorverkoop en zal ik ook de definitieve cover van het boek tonen 🙂 . Dan weet je eindelijk hoe het boek dat je koopt er gaat uitzien.

Tot binnen enkele dagen!

 

Comments

 1. Proficiat man! Ongelofelijk wat jij allemaal uit je mouw schudt. Tuinman, verkoper biologische producten, website- en blogontwerper, schrijver van een prachtig boek ?? Je zit op de goede weg naar een veelbelovende toekomst?

 2. Ik sluit me helemaal bij de 1e spreekster aan….!!!!! Heb je nog wel tijd voor vrouw en kids en een beetje slaap? Ik kijk met spanning uit naar de cover van je boek en natuurlijk als dit boek straks bij mij op de mat/cq in de brievenbus valt!
  Chapeau!!

  1. Ik heb juist een verrassing gekregen van mijn kinderen toen ik vanavond thuiskwam. Gisterenavond is het manuscript doorgestuurd naar de drukkerij en zit het werk aan het boek er even op.

   Als verrassing en om dit te vieren hadden ze allemaal hapjes gemaakt, en het huis wat versierd 🙂 .

   1. Hoi Frank, ik was het even uit het oog verloren, maar ik ben er zeker van dat ik me al ingeschreven had op de wachtlijst?! Ik herinner me niet dat ik een mail met betalingsdetails heb gezien… En dus daarom dus ook geen boek ontvangen heb deze vakantie… 🙁 Kan je dit even nakijken voor me?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *