Dit Was Ik Helemaal Vergeten!

Gisteren was ik bezig met het verwerken van de betalingen voor de voorbestelling, toen ik ineens besefte dat ik nog steeds niet de cover van het boek heb getoond.

Het was al veel langer gepland, maar altijd kwam er iets anders tussen en schoof het tonen hiervan op. De laatste week stond helemaal in teken van het beantwoorden van mails dat ik het eigenlijk helemaal vergeten was ondertussen 🙁 .

De cover

Ik vind het trouwens een hele mooie cover, wat het uiteindelijk geworden is kan je hieronder bekijken:

 

cover_zevenstappen_72dpi

 

Chique hé 😉 !

 

Comments

  1. Een prachtige cover voor je boek Frank!
    Het geeft visueel ook goed weer hoe een natuurlijke (moes)tuin er uit ziet, in evenwicht en alleen op zich al rustgevend om naar te kijken. Rekening houden met de artikels van je blog en je ervaring van Yggdrasil kijk ik nog meer uit naar de inhoud van je boek.

  2. Heel toepasselijke cover van je boek, ik kijk ernaar en voel me gecatapulteerd naar Yggdrasil. Ik kijk ernaar uit om erin te bladeren en te lezen ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *