Een Tipje van de Sluier …

Ik heb van mijn vormgever enkele voorbeelden van de binnenkant van het boek doorgekregen. De combinatie van de tekst en de foto’s klopt nog niet helemaal, het dient slechts als voorbeeld.

Ik vind het zelf alleszins heel goed: de stijl, het lettertype, de indeling en zeker het voorblad voor elk hoofdstuk vind ik heel mooi!

Ik ben benieuwd hoe het er gaat uitzien wanneer het boek helemaal klaar is 😉 .

En ik ben ook benieuwd wat jij ervan vindt! Laat het me zeker weten in de reacties vanonder 🙂

Enkele voorbeelden

opmaak1

opmaak2

opmaak3

 

Comments

 1. Hey Frank, proficiat met je boek. Ik denk dat het een schat aan informatie zal zijn! Of een valies of een koffer… Ik zou in de titel van je boek wel dezelfde naam gebruiken als de afzonderlijke 7 delen, waarvan de benaming staat in de linkerbenedenhoek. Dus ofwel 7 rode koffers en dus koffer 1 tot 7, ofwel 7 rode
  valiezen enzo. Voor de rest ‘top!’!

 2. Dag Frank,
  Het wordt heel mooi. Ik vind stippellijnen tussen de kolommen leuk maar een haarlijntje zou ook goed kunnen en is wat rustiger om naar te kijken. Ik ben heel benieuwd nasr het resultast. Het wordt vast mijn ‘moestuinbijbel’.
  Groeten,

 3. Beste Frank, k zou t woord koffers gebruiken, t woord valies is in nederland niet zo gebruikelijk.
  Verder zie k er naar uit om je boek te lezen als t uit s.
  Ook de reakties hierboven snijden hout en k sluit mij hierbij aan.
  Met vriendelijke groet,
  Janneke Schol

 4. Ik wil geen strijd Nederland – België uitlokken. Maar koffer wordt in België eerder gebruikt voor de laadruimte van een auto.
  In de titel heb je het over 7 stappen.
  Stap1, stap2…. dat werkt niet?
  Aj, stappen, lopen en gaan is in Nederland weer wat anders dan in België. 🙂

 5. Dag Frank,
  Ziet er al mooi uit. Haarlijntjes i.p.v. stippellijntjes vind ik ook beter. En de foto’s op p.9 mogen van mij anders geplaatst worden. Bijvoorbeeld zoals de zaden beeldreportage in permacultuurmagazine (nr.4 – p.32,33), en met eventueel eens een foto aflopend of zo… dan ziet het er nog dynamischer uit.
  (ik ben zelf vormgever)

  groeten,
  Chris

 6. Ik wil nog opmerken dat in je voorbeelden het oranje van je titels telkens terugkomt in de foto s met oranje goudsbloemen.
  Denk je dat oranje titels ook passen bij blauwe en paarse smeerwortelbloemen? (Ik stel maar een vraag, wetende dat paars het complement is van oranje past het er misschien nog beter bij)
  En waarom het driehoekje met “valies 1” in een andere kleur (rood)?
  Misschien logisch als je het volledige boek voor je hebt, met wat ik nu zie ben ik wat verward.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *