Lukt het schrijven van dat boek wel?

Hey, bedankt dat je zo enthousiast op de link klikt zodra er een nieuw artikel verschijnt 🙂 .

Maar ik moet je teleurstellen, dit artikel was nog niet af en de link is per ongeluk al verspreid 🙁 . Normaal verschijnt het volledige artikel morgen of overmorgen, en dan zal je weer een bericht krijgen met dezelfde titel, maar deze keer wel met een geschreven artikel als link.

Ondertussen kan ik je wel al zeggen dat mijn vormgever mij stevig achter de veren zit en dit weekend aan de slag wilt met de definitieve tekst! Ik heb nog wat werk met het klaarzetten van de foto’s, onderschriften en de laatste correctie van het manuscript, maar we gaan er geraken!

Tot binnenkort 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *