Twee Beloningen voor je Enthousiasme

Twee Beloningen voor je Enthousiasme

Je hebt je ingeschreven voor de wachtlijst, wat aantoont dat je geïnteresseerd bent in mijn eerste boek 🙂 . Ik ben heel blij dat je zoveel vertrouwen hebt in mij en wil je daarvoor ook belonen. Je kreeg al enkele voorproefjes van het boek, wat achtergrond en de reden van het schrijven.

Maar daar blijft het niet bij!

Wanneer je het boek bestelt, moet je geen transportkosten betalen. Het boek wordt als een postpakket verstuurd zodat het goed beschermd is en dat komt toch al gauw op een kost van bijna 6 euro. Deze kost neem ik op mij als beloning voor je vertrouwen in mij.

En daar blijft het niet bij. Ik ben samen met mijn ouders aan het denken geweest hoe ik je nog op een andere manier kan bedanken. Na wat brainstormen over verschillende opties, kwamen we uit op een extra bonus wanneer je intekent op de voorverkoop.

De extra bonus

In het boek komen verschillende planten aan bod die bij Yggdrasil een belangrijke rol spelen. Wanneer je al enkele keren bij ons bent geweest op cursus of rondleiding, dan weet je dat smeerwortel, koningskaars en daglelie planten zijn die vele toepassingen hebben en overvloedig aanwezig zijn. Deze komen dan ook voor in het boek, samen met nog een hoop andere kruiden en functionele planten.

Ik heb mij echter sterk moeten inhouden in het boek en mijzelf strikt beperkt tot het doorlopen van de zeven stappen. Verschillende zijpaden zijn na het schrijven gesneuveld, om de verschillende stappen zo duidelijk mogelijk te houden.  Vele planten worden dus wel vernoemd, maar niet uitgebreid behandeld. Wanneer jij het boek in voorverkoop koopt, dan krijg je als extra bonus een brochure (normale kostprijs = 10 euro) mee opgestuurd.

In deze bonusbrochure staan 10 kruiden die ik in het boek vernoem, maar niet bespreek. In de extra brochure worden die planten wel uitgebreid behandeld. De oorsprong, groeiwijze, het nut in de tuin, in de keuken, medicinaal en als sierplant. Ook speciale weetjes en nuttige tips staan ertussen.

Een kleine blijk van mijn waardering van jou 🙂 .

Gratis transport en een extra brochure

Dus wanneer je bestelt bij de voorintekening krijg je het boek, zodra het beschikbaar is, gratis opgestuurd met daarbij een extra brochure (waarde 10 euro) over 10 planten die bij Yggdrasil een belangrijke bijdrage leveren.

Tot binnenkort!

 

PS: Nog even wachten, want er moeten nog enkele dingen geregeld worden en dan kan de prijs van het boek en de datum van de voorverkoop worden vastgelegd!

PPS: De voorverkoop start waarschijnlijk rond begin december, dat kan ik wel al verklappen 🙂 !

Comments

    1. Normaal moet het definitieve manuscript volgende week naar de drukker. Wanneer dat binnen is weet ik wanneer het boek klaar is en kan ik de voorverkoop starten. Zolang alles nog niet 100% zeker is, wacht ik nog even af 🙂 .

      Vanaf dan kan je de betalingsgegevens opvragen en is de voorverkoop gestart!

  1. Inderdaad, ik verwijs graag naar jouw blog, dus ik ben zeer benieuwd!
    Naar jouw boek en het staat op mijn verlanglijstje, succes met de laatste stappen!

  2. Geweldig 🙂 ga het bestellen hoor. Geef niks die vlaamse woordspelingen maakt het extra plezant toch. Succes met de verdere voorbereidingen. Groetjes Barbara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *